fbpx
hisense tg35ve00w

Инвертер Климатизер

HISENSE TQ35XA0EG

HISENSE

 • Разладна моќност: 3.500 W
 • Грејна моќност: 4.100 W
 • Енергетска класа – ладење: A+++
 • Енергетска класа – греење: A++
 • Работна температура во режим на греење : од -20 до +24
 • Опсег на работна температура во режим на ладење: од -15 до +24
 • Разладно средство: R32
 • Ноќен режим на работа – Night mode
 • Автоматско работење
 • Турбо функција
 • Заштита од ладен воздух
 • Потрошувачка на ел. енергија при греење: 1.050 W
 • Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 795 W
 • Проток на воздухот: 620 m³
 • Сооднос SEER – ладење: 8,5
 • Сооднос SCOP – греење: 4,6
 • Коефициент COP: 3,9

Карактеристики

HISENSE TQ35XA0EG

TG50XA00G

Греење до – 20 ℃

Супер капацитет за греење

Благодарение на технологијата за претходно загревање со помош на грејач во надворешната единица се овозможува топлина дури и на температура од -20℃ без потреба од Defrost на надворешната единица што овозможува непрекинато работење на климатизерот и во најладните зимски денови.

Целосен DC инвертер

Врвна технологија за најдобри перформанси

360°DC инвертер технологијата е збир на висока технологија, која овозможува интелигентно работење на клима уредот и ја минимизира загубата на енергија. Компресорот работи поефикасно и непречено, контролата на температурата е попрецизна, а бучавата е помала.

Wi-Fi контрола

Едноставна и сигурна работа со Wi-fi

Едноставно контролирајте го клима уредот во домот само со вашиот мобилен телефон и безжична Wi-Fi конекција. Така, ќе можете да имате идеална температура пред да дојдете дома или едноставно да се грижите за вашите миленици од голема далечина.

Паметна гласовна контрола

Владејте го животот со Alexa

Новата апликација HiSmart Life е компатибилна со Alexa, виртуелниот асистент на Google, и можете да го користите Amazon Echo за да живеете „паметен живот“. Со гласовна интеракција може да се вклучи, да се исклучи и да се регулира температурата, како и да се постави режимот на работа (ладење или греење). Апликацијата HiSmart Life можете да најдете во вештините на Alexa и во каталогот на асистентот на Google.

Брзо ладење

Турбо режим

Функцијата на забрзана работа овозможува брзо ладење или греење и ви овозможува да уживате во поголем проток на воздух, за да се чувствувате пријатно за пократко време.

I Feel функција

Интелигентна контрола на температурата

Далечинскиот управувач ја мери температурата во просторијата и ги пренесува информациите до внатрешната единица. До внатрешната единица не се пренесува само температурата на просторијата, туку и температурата околу корисникот преку сензорот на безжичниот далечински управувач. Внатрешната единица потоа автоматски ги прилагодува режимот на работа и температурата на работа.

Паметен режим

Еден клик за совршена собна температура

Само притиснете го копчето „Smart“ и клима уредот автоматски ќе се прилагоди на идеалната температура според собната температура.

Генератор на студена плазма

Систем за довод на чист воздух

Јонскиот генератор на студена плазма ги разложува молекулите во воздухот на позитивни и негативни јони. Во овој процес на формирање и разградување на позитивните и негативните јони, регенерираната енергија од празнењето оксидира и ги стерилизира молекулите на прашината и бактериите. Ова ќе го задржи воздухот чист и свеж.

4Д автоматски насочувачи

Автоматско насочување на воздухот

Со автоматското движење на хоризонталните перки по специфичен редослед, апаратот обезбедува оптимална дистрибуција и проток на ладен или топол воздух низ просторијата во сите четири насоки.

Филтер со активен Јаглен

Најдобра апсорпција на честички и непријатен мирис

Филтерот со активен јаглен содржи јаглен кој покрај честичките, фаќа и хемикалии, издувни гасови и чад од цигари. Затоа, ова е совршено решение да го апсорбира и да го отстрани непријатниот мирис за да можете да уживате во свежиот и чист воздух.

Повеќекратна заштита против корозија

7 нивоа на заштита за подолг век на траење

Надворешното куќиште е заштитено со hot-dip галванизирана челична плоча и со керамичка боја за печење. Двојниот слој на цинк, двојниот слој од топлив цинк-железо, челичната матрица, слој во прав и слојот од керамичка боја , формираат силна седумкратна заштита и во голема мерка го продолжуваат работниот век на надворешните единици на клима уредите.

Греење на 8°C

Заштедете енергија и чувајте го вашиот дом од замрзнување

Во студената зима и при подолго отсуство од домот, специјалниот режим на греење го одржува и штити вашиот дом од замрзнување, одржувајќи ја температурата во просторијата на 8°C. Со оваа функција ќе заштедите енергија, ќе ги заштитите мебелот и цевките за вода или ќе им овозможите пријатна околина на домашните миленици.

Tајмер 24 часа

Однапред поставен дневен режим на работа

Наведете го специфичното време од денот кога сакате клима уредот автоматски да се вклучи или да се исклучи. На овој начин, секогаш ќе имате вистинска температура.

Само-дијагностика и автоматска заштита

Останете безбедни

Клима уредите имаат надзор на процесот во реално време и можат веднаш да дијагностицираат дефекти во случај на неправилност со прикажување на код за грешка. Покрај тоа, благодарение на технологијата за автоматска заштита , клима уредите можат да иницираат безбедносно исклучување кога се појавува оптоварување на системот.

Hi-SmartLife

МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

hisense tg35ve00gw
Оваа Апликација ќе ви донесе комфорт и интелигентно искуство
hisense DJ70BB0CG
Контролирајте го вашиот климатизер со еден клик било кога и од било каде
Проверете го статусот на вашиот уред во реално време или направете дијагностика со само еден клик

ОСТАНАТИ МОДЕЛИ

HISENSE TG35VE00G

Разладна моќност: 3.500 W  Грејна моќност: 4.000 W  Ноќен режим на работа – Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење :од -15 до +24 Опсег на работна температура во режим на ладење: од -15 до +43

hisense TG50XA00G

HISENSE TQ50BA0EG

Разладна моќност: 5.000 W  Грејна моќност: 5.600 W  Ноќен режим на работа – Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење : од -20 до +24 Опсег на работна температура во режим на ладење: од –15 до +43

TG50XA00G

HISENSE TG50XA00G

Разладна моќност: 5.000 W  Грејна моќност: 5.600 W  Ноќен режим на работа – Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење : од -15 до +24  Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – +43

hisense TG50XA00G

HISENSE DJ70BBOCG

Разладна моќност: 7.000 W  Грејна моќност: 7.100 W  Ноќен режим на работа – Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење : од -15 до +24  Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – +43

ЗА НАРАЧКА И ПОПУСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ ВО ГОТОВО

ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!

077 – 791 – 795 

SHOPPING CART

close
[]