fbpx

Шпорет на дрва АLFA-PLAM Fiano


8 kW
Димензии :624 x 399 x 1015 mm
Затоплува : 155 m3
До : 51 m2
Тежина : 100 / 120 kg

A – Енергетска класа

27.700ден / 8 KW

Печка од дебели лимови, заштитени со боја отпорна на високи
температури.
• Приклучување на оџак – одозгора и од задната страна.
• Лиената врата од ложилницата овозможува подобро затнување и
контролиран довод на воздух за согорување.
• Ложилницата е изработена од дебели лимови и обложена со плочи од
вермикулит.
• Големото стакло на вратата на ложилницата и видливиот пламен
дополнително внесуваат топлина во вашиот дом.
• Регулаторот на примарниот воздух се наоѓа во долниот дел од печката.
• Доводот на секундарниот воздух обезбедува поефикасно согорување, а
се приспособува со регулаторот на примарниот воздух.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Шпорет на дрва АLFA-PLAM Fiano”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]