fbpx
-2%

Дувалка на пелети АLFA-PLAM XILA AIR 9


8 Кw

Димензии : 360 x 610 x 850 mm

Предвидена потрочувачка: 0,54/1,85 kg/h

Капацитет м3 : 133 m3

Капацитет м2 : 51 m2

Тежина : 128/160 kg

 

64.990ден 66.600ден

-Печката е од дебели лимови со челична врата со дебелина на лимот од 3мм
-Специjално челично ложиште од огноотпорнен челик кој овозможува долг век на траење
-Комората изградена од челичен лим со дебелина од 3mm
-Сите вградени елементи(електромотор за дозирање на пелет, ладење на печката,внесување на свеж воздух за согорување, електроника со дисплеј, запалка, итн) се производи од реномирани светски производители
-Голем капацитет на резервоарот за пелет (18кг)
-Обвивката изградена од челичен лим дебелина на ѕид од 5mm и 3mm
-Површинска заштита: фарбање (350°C) и лакирање (150°C)
-Животен век на траење на призводот 15-20год

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Дувалка на пелети АLFA-PLAM XILA AIR 9”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]