fbpx
-3%

Шпорет на дрва ALFA-PLAM 55 EK550


5 kW

Димензии : 965 x 612 x 780 mm

Димензии на рерна : 550 x 540 x 195 mm

Затоплува : 83 m3

До : 32 m2

Тежина :91/106 kg

A – Енергетска класа

12.100ден 12.490ден

-мултифункционален производ наменет истовремено за загревање на просторијата, печење и готвење

-шпорет создаден од високо квалитетни гусани и лимени делови кои овозможуваат долг период на користење и ложење на шпоретот

-обивката заштитена со емајл отпорен на високи температури (800°)

-челичните плочи за готвење лесно се помрднуваат за темелно чистење

-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура кој се оддава во просторијата

-снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух овозможува чисто, целосно и ефикасно согорување

-лесно подигнување на фиоката наменета за одложените горива за ложење во долниот дел на шпоретот

-огромен волумен на рерната 58л овозможува  рамномерно печење

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично и одозгора

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Шпорет на дрва ALFA-PLAM 55 EK550”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]