fbpx
-4%

Шпорет на дрва ALFA-PLAM 70 Dominant


  • 7 kW
  • Димензии : 700 x 600 x 850 mm
  • Димензии на рерна : 330 x 440 x 260 mm
  • Затоплува : 117 m3
  • До : 45 m2
  • Тежина : 110 / 127 kg
  • A – Енергетска класа 

26.990ден 27.990ден / 7 Kw

челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-можност за готвење на целата површина на плочата

-рамномерно печење во рерната

-стакло на вратата на ложиштето, овозможува да се гледа огинот во ложиштето

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-регулаторот за снабдување со примарен воздух на вратата на пепелникот

-двојно стакло на вратата на рерната, со вграден термометар

-две положби на вратата на рерната:

1.врата на рерната отворена – поголема емисија на топлина за загревање на просторијата

2.вратата на рерната затворена – помала емисија на топлина во просторијатѕа

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично, одозгора и од задната страна

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Шпорет на дрва ALFA-PLAM 70 Dominant”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]