fbpx
,

Котел за централно греење ALFA-PLAM Central 23


23 Кw

Димензии : 360 x 610 x 850 mm

Количина на вода во котел : 16 l

Капацитет м3 : 200 – 333 m3

Капацитет м2 : 77 -128 m2

Тежина : 131 / 147 kg

 

34.990ден

-вградена цевна змија (бакарна цевка) која кога е поврзана со термовентил служи како термоосигурувач од евентуално прегревање на шпоретот

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-специален клуч за отварање на вратата на ложиштето во случај на прегревање на ложиштето

-исклучително длабоко ложиште

-регулатор за воздух со кој се подесува температурата на водата во котелот

-одалечен термометар за мерење на температурата на водата во котелот

-во долниот дел на ложиштето се наоѓа вертикална решетка, која се отвара со клуч и служи за потпалување на печката

-капакот на печката има добри изолациски својства, греењето на печката во прсторот се регулира со употреба на капакот на печката , со спуштање на капакот се смалува зрачењето на топлина во просторијата

-постои можност за употреба на вертикалната решетка како горна решетка за греење и готвење во преодните периоди, со што пламенот дирекно ќе ја допира плотната

-можност за повеќе начини за приклучвање на оџак

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Котел за централно греење ALFA-PLAM Central 23”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]