fbpx
-2%

Камин на пелети ALFA-PLAM COMMO 15


15 Кw

Димензии : 520x570x1010 mm

Предвидена потрочувачка: 1,2/3,5 kg/h

Капацитет м3 : 150-250 m3

Капацитет м2 : 58-96 m2

Тежина : 181/223 kg

78.990ден 81.000ден / 15 KW

-обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-компонентитенеопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Камин на пелети ALFA-PLAM COMMO 15”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]