fbpx
-2%

Камин на пелети ALFA-PLAM COMMO 21


21 Кw

Димензии : 574 x 620 x 1225 mm

Предвидена потрочувачка: 1,7 / 5,05 kg/h

Капацитет м3 : 210 – 350 m3

Капацитет м2 : 81-135 m2

Тежина : 128/160 kg

83.990ден 85.790ден / 21 KW

-обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Камин на пелети ALFA-PLAM COMMO 21”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]