fbpx
-3%

Котел на пелети ALFA-PLAM Commo Compact 32


32 Кw

Димензии : 676 x 830 x 1506 mm

Предвидена потрочувачка: 2,13 / 7,14 kg/h

Капацитет м3 : 528 m3

Капацитет м2 : 203 m2

Тежина : 360 / 380 kg

120.990ден 124.990ден / 32 KW

обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-термичка изолација на вратата на ложиштето со вермикулит, како и дополнителна термичка изолација на самиот котелсо минерална волна го намалува степенот на одавање на топлинат  и го зголемува степенот на искористливост на горивата

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5нивоа на моќност

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

***да биде работата на котелот прилагодена на саканата собна температура задолжително е вградување на собен термостат

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Котел на пелети ALFA-PLAM Commo Compact 32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]