fbpx
-3%

Камин на пелети ALFA-PLAM DINO 27


27 Кw

Димензии : 574 x 568 x 1237 mm

Предвидена потрочувачка: 1,8 / 5,8 kg/h

Капацитет м3 : 270 – 450 m3

Капацитет м2 : 104-173 m2

Тежина : 193 / 222 kg

96.000ден 98.590ден / 27 KW

-Печка на пелет за етажно греење со современ дизајн

-обвивката изградена од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-подобра затегнатост и целосна контрола на снабдувањето со воздух за согорување се постигнува со вградената гусана врата на ложиштето и целосно дихтување на капакот на резерварот

-контролираниот процес на согорување и прилагодување на работа на печката е овозможен преку квалитетот на пелетите и провевот во оџакот и дополнително вградените компоненти

-специјална сигурносна рачка на вратата на ложиштето

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°C и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на печката

-можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач и Wi-Fi модул

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносни термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Камин на пелети ALFA-PLAM DINO 27”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]