fbpx
-4%

Камин на дрва ALFA-PLAM Elita 3


7 kW
Димензии : 455 x 442 x 865 mm
Затоплува : 100 m3
До : 38 m2
Тежина : 73 / 85 kg

A – Енергетска класа

17.200ден 17.990ден

-гусана плотна

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стаклото на вратата на ложиштето, овозможува поглед на огинот во ложиштето

-регулаторот за снабдување со примарен воздух на вратата на ложиштето

-влез на секундарен воздух на вратата на ложиштето

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-просторот за гориво се наоѓа во долниот дел на печката

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Камин на дрва ALFA-PLAM Elita 3”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]