fbpx
-3%

Котел на пелети ALFA-PLAM GRANDE 37


37 Кw

Димензии : 979 x 761 x 1400 mm

Предвидена потрочувачка: 2,45 / 8,27 kg/h

Капацитет м3 : 617 m3

Капацитет м2 : 142-237 m2

Тежина : 310 / 345 kg

127.000ден 131.000ден / 37 KW

-обвивката изградена од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-челична врата на ложиштето

-котелот изграден од котловски лим

-термичка изолација на котелот со минерална волна

-во горниот дел на котелот под резерварот за пелет има простор за прирачните сретства за одржување на котелот

-за обезбедување на котролиран процес на согорување вградени се:

*исклушително напреден firmwire со огромен простор за подесување и прилагодување на различни конфигурации на грејните системи

*опционално поврзување на бафер, дополнителен резервар за пелет, сензор за нивото на пелетите

*управување со помошна на енкодер кој овозможува континуирано рамномерно дозирање на пелет што овозможува рамномерна работа

*најсовремен LCD Touch Panel

*опционално:далечинско управување по пат на СМС пораки и со помош на android и iOS апликации

-варијабилни параметри кои значително попрецизно ја регулираат работата на котелот

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Котел на пелети ALFA-PLAM GRANDE 37”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]