fbpx
-2%

Камин на дрва ALFA-PLAM Lara


8 kW
Димензии : 460 x 440 x 900 mm
Затоплува : 133 m3
До : 51 m2
Тежина :105 / 122 kg

A – Енергетска класа

23.500ден 23.990ден / 8 KW

-кермачки плочки  на печката во различни бои

-гусана врата на ложиштето

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стаклото на вратата на ложиштето овозможува поглед на огинот во ложиштето

-регулаторот за примарен воздух се наоѓа во долниот дел на печката, на предниот дел на пепелникот

-влез на секундарниот воздух на прена страна на печката

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Камин на дрва ALFA-PLAM Lara”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]