fbpx
-4%

Дувалка на пелети ALFA-PLAM LUCA 12


12 Кw

Димензии : 589 x 633 x 1109 mm

Предвидена потрочувачка: 0,5 / 2,7 kg/h

Капацитет м3 : 200 m3

Капацитет м2 : 77 m2

Тежина : 156 / 182 kg

63.900ден 66.490ден

-Печка на пелет (дувалка) со современ дизајн

-Обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури

-Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-Комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот

-Неделно програмирање на работатат на печката

-Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Дувалка на пелети ALFA-PLAM LUCA 12”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]