fbpx
-4%

Дувалка на пелети ALFA-PLAM LUCA 8


8 Кw

Димензии : 500 x 490 x 955 mm

Предвидена потрочувачка: 0,82 / 2,03 kg/h

Капацитет м3 : 133 m3

Капацитет м2 : 51 m2

Тежина : 110 / 128 kg

45.990ден 47.990ден / 8 KW

-обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. Бочните страни заштитени во процесот бојадисување со црна боја, додека предната рамка во црвена, беж и црна боја. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот

-неделно програмирање на работатат на печката

-можност за работа на шпоретот во 5нивоа на моќност

-дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Дувалка на пелети ALFA-PLAM LUCA 8”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]