fbpx

Камин на дрва ALFA-PLAM Orient K


7 kW
Димензии : 470 x 360 x 980 mm
Затоплува : 117 m3
До : 45 m2
Тежина : 100 / 114 kg

A – Енергетска класа

19.990ден / 7 KW

-трајножаречка печка од дебели лимови

-керамичка облога во различни бои

-гусана решетка во ложиштето, долг век на траење

-вратата е од лимени позиции од внатрешната страна обложена со стаклени плетенки, со што се обезбедува херметичност

-ложитето е обложено со заменливи шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стаклото на вратата на ложиштето овозможува поглед на огинот во ложиштето

-регулаторот на примарниот воздух се наоѓа на долниот дел на вратата на печката

-регулаторот на секундарниот воздух се наоѓа на горниот дел на вратата на ложиштето

-дополнителен отвор за снабдување со секундарен воздух се наоѓа на задната страна на печката

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-НАПОМЕНА: Керамичката облога за моделот Ориент К се доплаќа дополнително 14,200 денари, со опција за избор на повеќе бои !

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Камин на дрва ALFA-PLAM Orient K”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]