fbpx

Шпорет на дрва ALFA-PLAM Regular 46 Elegant


5 kW
Димензии : 915 x 565 x 850 mm
Димензии на рерна : 460 x 485 x 185 mm
Затоплува : 83 m3
До : 32 m2
Тежина : 105 / 120 kg

A – Енергетска класа

16.900ден / 5 KW

-челични плочи за готвење, постои можност да се помрднуваат за темелно чистење

-ложиште обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура која се оддава во просторијата

-регулатори за снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-фиоката за горива се наоѓа во долниот дел на шпоретот – лесно се помрднува

-поврзување кон оџакот на два начина: странично и одозгора

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Шпорет на дрва ALFA-PLAM Regular 46 Elegant”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]