fbpx
, , ,

Комбиниран шпорет ALFA-PLAM SG 122 55 R


Електрична моќ : 5125 W

Плинска моќ : 4000 W

Димензии : 550 x 600 x 850 mm

Димензии на рерна : 460 x 475 x 320 mm

Волумен на рерна : 70 l

Тежина : 48 / 60 kg

Двојно стакло

16.200ден

-две електрични грејни  плочи за готвење – 7 положби (о 145mm, о 180mm)

-една експрес грејна плоча

-два пламеника (1000W и 3000W)

-вграденена електрична запалка за палење на пламениците

-конвенционална рерна –шест начини на делување на рерната (осветлување на рерната, долен греач, горен греач, инфра греач)

-двојно стакло на рерната

-можност за самочистење на рерната

-вертикална решетка – држач на хоризонталната решетка и тепсијата

-хоризонтална решетка – особено погодна за скара

-длабока тепсија – погодна за печење на леб и поголеми парчиња месо

-можност за поставување на тепсијата на три нивоа во рерната

-фиока за тепсијата

-капак за шпоретот

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Комбиниран шпорет ALFA-PLAM SG 122 55 R”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]