fbpx

Камин на дрва ALFA-PLAM Tara


7 kW
Димензии : 430 x 346 x 800 mm

Затоплува : 100 m3
До : 38 m2
Тежина : 48 / 57 kg

A – Енергетска класа

10.990ден / 6 KW

Современ дизајн на печката со помали димензии и рустичен изглед
• Погодна за загревање на помали станбени единици
• Обвивката вградена од квалитетен лим кој е заштитен со емајл отпорен на 800 oC
• Простор специјално наменет за одлагање на дрвата
• Големо керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700 степени и видлив пламен кој внесува дополнителна топлина во просторијата
• Регулатор за примарен воздух на вратата на ложиштето

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Камин на дрва ALFA-PLAM Tara”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]