fbpx
,

Котел на дрва ALFA-PLAM Wood 35


35 kW
Димензии : 635x1000x1435 mm
Затоплува : 350-583 m3
До : 135-224 m2
Тежина : 342/377 kg

A – Енергетска класа

56.490ден

-модерен дизајн на обвивката на котелот кој е во сооднос со габаритот и лесно се вклопува во секој простор

-внатрешниот котел е изграден од котловски лим

-долг век на траење на ложиштето изграден од специјален  челик

-добра термичка изолација на котелот, ги минимизира загубитена топлина во просторијата во која котелот е инсталиран

-голем волумен на ложиштето го продолжува времето меѓу две ложења

-вграден топплотен разменувач кој кога е поврзан со термовентил служи како термоосигурувач од евентуално прегревање на котелот

-автоматски регулатор на воздухот со кој преку тепмературата на водата во котелот се подесува моќта на него

-одалечен термометар за мерење на температурата на водата во котелот

-во долниот дел на ложиштето се наоѓа вертикална гусана решетка, која се отвара и служи за потпалување на котелот

-класа на котелот во согласност со норма EN 303-5, класа 3

* Во нашата понуда може да најдете и котли со моќност од 35 kW, 40 kW и 50 kW.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Котел на дрва ALFA-PLAM Wood 35”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]