fbpx

Вертикален Замрзнувач Gorenje F6245W


Енергетска класа: А

Вкупен бруто/нето капацитет: 238 / 208 l

Аларм за отворена врата

Звучен и светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

18.990ден

Енергетска класа: А

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Врата: Метална врата

Климатска класа: SN, N, ST, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 238 / 208 l

Издржливост при прекин на електрична енергија: 20 h

Механичко управување

Рачно одмрзнување

Аларм за отворена врата

Звучен и светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Осветлување на просторот за замрзнување: Стандардно – на врата

Дел за складирање: 4 корпи

Простор за замрзнување: 2 врати

Број на акумулатори за ладење: 2

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,91 kWh

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Вертикален Замрзнувач Gorenje F6245W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]