fbpx

Микробранова Gorenje MO4250CLI


Волумен: 20 l

SuperSize површина за печење

Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

Максимална моќност : 700 W

Број на инфра греjачи: 1

Јачина на инфра грејачот (грил): 800 W

Стандардна технологија (HVT)

6.990ден

Боја: Слонова коска

Лакирана

Врата: Стакло

Материјал на челната плоча: Стакло

Начин на отварање на вратата: Рачка

Отвoрање на врата: Лево

Ултра ладна врата (UCD)

Волумен: 20 l

SuperSize површина за печење

Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

Максимална моќност на микробрановата: 700 W

Број на инфра греjачи: 1

Јачина на инфра грејачот (грил): 800 W

Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

Механичко управување

Начин на управување: Копче

Начини на загревање:
Скара
Микробранова печка

Број на комбинирани опции на загревање: 3

Број на програми со грил: 1

Комбинирано греење: Микробранови + грил

Временско

Сигурносен прекинувач

Ротирачка решетка за скара

Начин на загревање: Кварцно

Димензии (ШxВxД): 45,5 × 28,9 × 36,1 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 52,5 × 33 × 41 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Микробранова Gorenje MO4250CLI”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]