fbpx

Правосмукалка Gorenje VC1411CXW


COMPACT XS

Максимална моќност на моторот: 1.400 W

Моќ на всисување: 275 W

SoftStart тивко палење на моторот

3.490ден

COMPACT XS

Максимална моќност на моторот: 1.400 W

Моќ на всисување: 275 W

Со вреќичка

За суво чистење

Број на додатоци: 1

Универзална четка

Проток на воздух: 29,9 L/s

Волумен на вреќичката: 2 l

Тип на цевка: Лесна за составување

Дијаметар на цевката: 32 mm

Должина на телескопската цевка: 88 cm

Материјал на цевката: Пластика

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

SoftStart тивко палење на моторот

Индикатор за полна вреќичка

Хартиени вреќи за прашина: 1

Број на текстилни вреќички: 1

Додатоци: 1

Намотување на кабелот

Голем досег (кабел, црево и цевка): 15 m

Исправено или хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 3

Гумирани тркалца

Боја: Бела

Должина на приклучен кабел: 5,0 m

Бучност: 82 dB(A)re1pW

Максимална моќност на моторот: 1.400 W

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Правосмукалка Gorenje VC1411CXW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]