fbpx

Правосмукалка Gorenje VC1825PSWG


POWER SLIDE

Максимална моќност на моторот: 1.800 W

Моќ на всисување: 360 W

SoftStart тивко палење на моторот

4.290ден

POWER SLIDE

Максимална моќност на моторот: 1.800 W

Моќ на всисување: 360 W

Со вреќичка

За суво чистење

Број на додатоци: 1

Универзална четка

Проток на воздух: 38 L/s

Волумен на вреќичката: 3 l

Тип на цевка: Лесна за составување

Дијаметар на цевката: 32 mm

Должина на телескопската цевка: 90 cm

Материјал на цевката: Метал

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот

SoftStart тивко палење на моторот

Индикатор за полна вреќичка

Хартиени вреќи за прашина: 1

Број на текстилни вреќички: 1

Додатоци: 1

Намотување на кабелот

Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m

SPINNER

Исправено или хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 3

Гумирани тркалца

Боја: Бела

Должина на приклучен кабел: 5,0 m

Бучност: 83 dB(A)re1pW

Максимална моќност на моторот: 1.800 W

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Правосмукалка Gorenje VC1825PSWG”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]