fbpx
-7%

Велосипед MAX Skywar 7.0 24″

(1 customer review)

 • Метален рам 13″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагер

9.890ден 10.590ден

Метален рам 13″
Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери

Метален рам 13″
Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери

Based on 1 review

4.0 overall
0
1
0
0
0

Add a review

 1. tanja2000

  Одличен дизајн и врвен квалитет.

  tanja2000

You may also like…

SHOPPING CART

close
[]