fbpx
-9%

Велосипед MAX Stelio 7.0 27.5″


 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,9
 • Метални рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери

9.990ден 10.990ден

Метален рам 17″
Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,95
Метални рачки за кочници со менувач
Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Полу метални педали со лагери

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,95
 • Метални рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Велосипед MAX Stelio 7.0 27.5″”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]