fbpx
-8%

Инвертер климатизер VIVAX ACP 18CH50AEMI


Енергетска класа на греење: А
Енергетска класа на ладење: А
SEER коефицент: 6,5
SCOP коефицент: 4,2
LED екран

35.990ден 38.990ден / 5,5 KW

Капацитет на ладење: 5,28 kW
Капацитет на греење: 5,57 kW
Фреон: R32
Циркулација на воздухот: 610 m3/h
Енергетска класа на греење: А
Енергетска класа на ладење: А
SEER коефицент: 6,5
SCOP коефицент: 4,2
LED екран
Функционалности:
-Turbo mode,sleep mode, soft start, auto restart, auto mode, timer
Dust филтер
Bio филтер
Wi-Fi ready
Греење и ладење при температура -20°C
Влезна снага на ладење: 1633W
Влезна снага на греење: 1542W
Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
Капацитет на одвлажнување: 1,8 l/h

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Инвертер климатизер VIVAX ACP 18CH50AEMI”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]