fbpx
-11%

Инвертер климатизер VIVAX ACP 18CH50AERI


Енергетска класа на греење: А+
Енергетска класа на ладење: А++
SEER коефицент: 6,8
SCOP коефицент: 4
LED екран

39.900ден 44.990ден / 5,5 KW

Капацитет на ладење: 5,28 kW
Капацитет на греење: 5,57 kW
Фреон: R32
Циркулација на воздухот: 750 m3/h
Енергетска класа на греење: А+
Енергетска класа на ладење: А++
SEER коефицент: 6,8
SCOP коефицент: 4
LED екран
Функционалности:
-Ионизатор,Turbo mode,sleep mode, soft start, auto restart, auto mode, timer, самодијагностика
Dust филтер
Bio филтер
Wi-Fi ready
Сушач на преостаната влага, греачи на компресорот и кондензаторот, функција за штедење на енергија, работа при низок напон, заштита за вентил на надворешна единица
Рамна предна маска
Греење и ладење при температура -20°C
Влезна снага на ладење: 1547W
Влезна снага на греење: 1500W
Опсег на работа: -20°C≤T≤50°C
Капацитет на одвлажнување: 1,8 l/h

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Инвертер климатизер VIVAX ACP 18CH50AERI”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close
[]