fbpx
Тanja 2000 КОМ е компанија за трговија на мало со електрични апарати и уреди за домаќинство со седиште во Град Велес на Ул.Димитар Влахов 29 ( изложбен салон).

Тања 2000 КОМ e oснована од Ладо Ѓорѓиевски како Т.П Тања 2000 во 2003 година подоцна преименувана во Тања 2000 КОМ ДООЕЛ.

 

Во нашиот ново-отворен салон на површина од околу 180 м2 располагаме со секаков вид на електрични апарати и уреди за вашиот дом од врвни светски и домашни брендови.

Во нашето 15 годишно искуство успеавме да ги филтрираме за вас најдобрите прозводители и производи што ги нуди пазарот и континуирано работиме на подобрување на услугите и производите што ви ги нудиме.

 

Од 2015 година станавме сертифицирани дилери на Gorenje – Slovenia , и ALFA-PLAM Vranje – Србија на територијата на Град Велес и околината, на што сме особено горди затоа што нашите потрошувачи можат да бидат потполно сигурни дека добиваат оригинални производи а истотака и оригинални резрвни делови и професионален сервис за купените производи.

Производи можете да погледнете овде.

 

 

SHOPPING CART

close
[]