fbpx

ОПИС

Проверете зошто Вивакс се најпродаваните климатизери во Хрватска. Серијата R Design претставува најдобар сооднос постигнат од целиот пазар на климатизација.

Специјалната 3Д инвертер технологија овозможува значителна заштеда на енергија, тивко работење и долготраен квалитет. Внатрешната единица има БИО Филтер и ЈОНИЗАТОР, што го прави исклучително погоден за лица чувствителни на загаден воздух додека во надворешната единица се поставени греачи на кондензаторот и на компресорот, што го прави исклучително ефикасен во режимот на греење. Сето ова е во енергетска класа А ++ ладење и  А+ греење.

Ако сакате секогаш да го контролирате вашиот клима уред од било каде,вградениот WI-FI модул ке ви го овозможи тоа. Покрај исклучување и вклучување преку мобилната апликација, можете да го поставите тајмерот, да знаете колку енергија троши вашиот климатизер во реално време, во кој режим работи и да дијагностицира потенцијален неуспех или грешка.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

VIVAX ACP-12CH35AERI

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++/A+ (7.0/4.1)
 

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4160.00 W

 
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4780.00 W

 
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W

 
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W

 
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W

 
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:539.00 m3

 
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h

 
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB

 
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃

 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg

 
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg

 
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 45 м2

 
ФРЕОН:R32

 
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина

 
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm

 
ГАРАНЦИЈА:3 години

 
ИСПОРАКА:Веднаш

ТЕХНОЛОГИЈА

ГРЕЕЊЕ ДО -20 C

ЛАДЕЊЕ ДО -15 C

ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР

ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР

ЈОНИЗАТОР

БИО ФИЛТЕР

ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА

iFEEL ФУНКЦИЈА

ТУРБО ФУНКЦИЈА

АUTO РЕЖИМ НА РАБОТА

R-32 EКО ФРЕОН

SLEEP MODE

САМОЧИСТЕЊЕ

САМО-ДИЈАГНОСТИКА

ЗА ИНФОРМАЦИИ ЗА НАРАЧКА ПОБАРАЈТЕ НЕ НА!

077-791-795

VIVAX ACP-12CH35AERI

Енергетска Класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)

МАаксимален капацитет – Ладење :4160.00 W 

Максимален капацитет – Греење :4780.00 W 

Просечна моќност :3520/3810 W

Работна температуреа : Од -20 ℃  До 50 ℃

Препорачана површина :до 40 м2

VIVAX ACP-18CH50AERI

Енергетска Класа (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)

МАаксимален капацитет – Ладење : 6.2 Kw 

Максимален капацитет – Греење : 6.9 Kw  

Просечна моќност : 5.2 Kw/5.6 Kw

Работна температура : Од -20 ℃  До 50 ℃

Препорачана површина :до 60 м2

VIVAX ACP-24CH70AEMI

Енергетска Класа (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)

МАаксимален капацитет – Ладење : 7.8 Kw 

Максимален капацитет – Греење : 8.8 Kw  

Просечна моќност : 7.0 Kw/7.3 Kw

Работна температура : Од – 15 ℃  До 50 ℃

Препорачана површина :до 75 м2

VIVAX ACP-24CH70AERI

Енергетска Класа (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)

МАаксимален капацитет – Ладење : 8.4 Kw 

Максимален капацитет – Греење : 9.4 Kw  

Просечна моќност : 7.3 Kw/7.6 Kw

Работна температура : Од -20 ℃  До 50 ℃

Препорачана површина :до 75 м2

ЗА ИНФОРМАЦИИ ЗА НАРАЧКА ПОБАРАЈТЕ НЕ НА!

077-791-795

SHOPPING CART

close
[]