fbpx
vox inverter IVA1-12IE

VOX IVA1-12IR

VOX INVERTER

Инвертер Сплит Систем Климатизери

Користат напредна технологија на компресорот која ја регулира брзината на моторот со што за возврат се зголемува ефикасноста на искористеност на енергија,се намалува потрочувачката и побрзо се постигнува саканата температура.

VOX inverterIVA1-12IR
Перформанси и технологија

Филтерот со Витамин Ц ке го исполни воздухот со потребното количество кој ја омекнува кожата,го намалува стресот и има бројни терапевтски придобивки.Дишете здрав и чист воздух затоа што VOX инвертер климатизерите користат R32 разладно средство кое не е штетно за околината и го чува драгоцениот озон.

WI-FI Ready и Мулти-Сплит систем варијанти

Контролирајте го вашиот климатизер во било кое време и од било кој уред,мобилен телефон таблет или Лап-Топ.Мулти-Сплит системот ви овозможува да приклучите 2,3,4 или дури 5 внатрешни единици на еден компресор или надворешна единица и уживајте во рамномерна температура низ целиот дом.

vox inverter iva1 12ir
Автоматско чистење (самочистење)

Бактерии и останати микроби штетни по здравјето се собираат во сите климатизери поради присутноста на влага.Благодарение на функцијата “самочистење” VOX Inverter климатизерите продолжуваат да дуваат воздух и по исклучување на внатрешната единица со што ја исушуваат влагата и спречуваат насобирање на влага,мов,бактерии и останати штетни микроорганизми.

vox inverter iva1 12ir
За стерилизирано чист воздух

Благодарение на вградениот Јонизатор во VOX климатизерите воздухот секогаш ке биде кристално чист.Генераторот на негативни јони го прочистува воздухот неутрализирајки ги позитивните честици од честици и микроорганизми.

vox inverter iva1 12ir
Витамин Ц Филтер

Вградениот Виамин Ц филтер го збогатува воздухот во вашата просторија со витамин ц кој има позитивен ефект врз вашата кожа,го намалува стресот и дополнително го освежува воздухот и го прави престојот во вашиот дом вистиско ужување.

vox inverter iva1 12ir
Deep Sleep – Функција 

Посебен режим на работа на VOX Inverter климатизерите што им овозможува на корисниците автоматска температура на уредот која го прави спиењето уште попријатно а истовремено ја намалува бучавата и потрошувачката на електрична енергија.

vox inverter IVA1-12IE

VOX INVERTER IVA1-12IR

 • Енергетска класа: А++
 • Kапацитет за ладење: 3500 W
 • Kапацитет за греење: 3500 W
 • Wi-Fi Ready, Deep Sleep
 • Греење/Ладење: од -15 °C до 50 °C

18.990 ден

vox inverter IVA1-12IE

VOX INVERTER IVA1-18IR

 • Енергетска класа: А++
 • Kапацитет за ладење: 5250 W
 • Kапацитет за греење: 5500 W
 • Wi-Fi Ready, Deep Sleep
 • Греење/Ладење: од -15 °C до 50 °C

32.990 ден

vox inverter IVA1-12IE

VOX INVERTER IVA1-24IR

 • Енергетска класа: А++
 • Kапацитет за ладење: 7000 W
 • Kапацитет за греење: 7000 W
 • Wi-Fi Ready, Deep Sleep
 • Греење/Ладење: од -15 °C до 50 °C

42.990 ден

Подеталнa спецификација на http://www.voxelectronics.com

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ! 

077 – 791 – 795

SHOPPING CART

close
[]